Ole ole, ariba ariba! Strigam in gura mare Yannis Nikolas, si gata, a venit timpul sa va povestim mai pe larg despre botezul micutului, despre emotia si bucuria parintilor, despre fericirea ce se citea in ochii invitatilor ce savurau fiecare clipa a fericitului eveniment.

          Si cum pentru o astfel de zi toti bebelusii se pregatesc cu ceva timp inainte, nici Yannis nu s-a lasat mai prejos. A cerut ajutorul parintilor, al nasilor si usor usor si-a pregatit prima lui petrecere pe cinste, exact cum nu s-ar fi putut mai bine. Cu pantofiorii lustruiti, imbracat la 4 ace si cu papionul la locul lui, paseste increzator spre Sfanta Taina a Botezului si ce mai, nici musca nu s-a auzit!

          Mai mereu cu zambetul pe buze, atent la tot ce misca si se aude in jurul lui, a asteptat cumintel in bratele nasei sa vina timpul baitei; pana si de ea a fost incantat! Unde a avut ceva de obiectat a fost doar cand a trebuit sa primeasca impartasania, el stie ca bebelusii beau decat lapte si ceiut, vinul este doar pentru oamenii mari!

          Dupa ceremonia religioasa a urmat petrecerea de la restaurant unde mami si tati, nasii si invitatii, au petrecut, au dansat si s-au bucurat pentru micutul Yannis. Nici ursitoarele nu au lipsit, au adus cu ele urari de bine, de noroc si sanatate, de viata lina cu multe realizari.

          Si noi, echipa LifetoPixel, tinem sa-i uram micutului multa fericire si o viata frumoasa, pentru ca cei mai minunati parinti deja ii are!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?