Cand sentimentul dragostei iti bate la usa nu trebuie decat sa-i deschizi, cand dincolo de ea ti-e sufletul pereche nu trebuie decat sa-l primesti cu bratele deschise, cand inima ti se umple de bucurie nu trebuie decat sa daruiesti, cand tot ce mai conteaza pentru voi este decat prezenta celuilalt iar sentimentele sunt de nestapanit nu trebuie decat sa te bucuri, cand dragostea este mai puternica decat orice, cand tu il iubesti si ea te iubeste e clar, e semn de casatorie!
Stefania si Ciprian, doi oameni frumosi, doi indragostiti peste masura, cu emotii si bucurie, pasesc inaintea Domnului pentru a-si uni sufletele si pentru a depune juramantul sfant!
Cu aceleasi emotii, cu o bucurie si mandrie nemarginita, parintii erau martori ai frumosului eveniment! Nasii, prietenii si rudele, le-au urat tinerilor casatoriti “Casa de piatra si iubire vesnica pana la adanci batraneti!” si au petrecut pana dis’ de dimineata alaturi de ei.
Si noi, dragii nostri, va dorim ca mariajul vostru sa fie presarat numai cu fericire, vesti bune, iar dragostea voastra sa fie eterna! Aceti grija de increderea, speranta si intelepciunea voastra! Casa de piatra!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?