Se spune ca viata este mult mai frumoasa si usoara in doi, ca fericirea si implinirea deplina o atingi numai atunci cand ai langa tine un suflet pereche, ca unul din cele mai frumoase momente din viata unui om este acela in care isi uneste destinul cu persoana iubita, ca mai apoi sa paseasca impreuna, brat la brat, prin viata.

          Oana si Cristi, de acum sunteti un exemplu frumos si numai bun de urmat, de buna-voie si nesiliti de nimeni, siguri pe voi, v-ati facut datoria de cetateni, ati spus “DA” si in fata starii civile, pasind astfel, cu dreptul, intr-o noua etapa a vietii voastre. Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa va tina la distanta toate necazurile!

          A fost o zi frumoasa – in ciuda picaturilor de ploaie ce cu siguranta simbolizeaza belsug, prosperitate; o zi incarcata cu multa emotie si bucurie, cu oameni si suflete colorate si la propriu si la figurat – o zi pe care cu siguranta nu o vor uita niciodata, atat mirii, nasii cat si invitatii ce le-au fost martori in aceasta zi minunata!
Iar de petrecere nici nu va mai spunem, toata lumea a dansat, s-a bucurat alaturi de frumosii miri, au ciocnit in cinstea lor si au gustat din delicioasele briose si prajituri (…) miamy, chiar delicioase!

          Va lasam sa “gustati” cateva fotografii cu Oana si Cristi de la fericitul eveniment, iar voua dragii nostri, va dorim casa de piatra, sa va iubiti mereu ca in aceasta zi unica si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?