Sa gasesti pe cineva pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca este un sentiment extraordinar. Dar sa gasesti sufletul pereche este si mai grozav. Un suflet pereche este unul care te intelege ca nimeni altul, te iubeste ca nimeni altcineva si va fi mereu alaturi de tine indiferent ce s-ar intampla.

          Cu ceva timp in urma, Oana si Claudiu aveau sa se intalneasca pentru prima data la nunta unor cunostinte; ca printr-o ironie a sortii ea prinde buchetul si iata-i acum, la nunta lor. Nu a fost nevoie de nimic mai mult decat de o privire calda, de o reintalnire timida, ca sa-si dea seama ca sunt suflete pereche si ca isi doresc de-acum sa mearga impreuna, brat la brat pe drumul vietii.

          Cu emotii si mai hotarati ca niciodata pasesc in fata oficiantului starii civile, isi spun “Da!” si se indreapta cu pasi repezi sa depuna juramantul inaintea lui Dumnezeu, ca de-acum vor pastra legatura dragostei si a unirii intre ei mereu curata, neintrerupta, dreapta si cinstita si ca nu se vor abate de la datoriile lor.

          Parintii, nasii, rudele si cunoastintele s-au bucurat pentru ei, au petrecut pana dis-de-dimineata, le-au urat casnicie vesnica si Casa de piatra! Si noi, dragii nostri, va dorim ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va dorim sa traiti iubirea vesnica…pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?