Atunci cand o emotie puternica iti inunda sufletul iar fluturasii din stomac nu mai au astampar, cand inima o simti de parca ar vrea sa-ti sara din piept iar obrajii sunt de un rosu mai aprins, cand ochii iti raman atintiti la persoana draga din fata ta iar tu iti gasesti cu mult mai greu cuvintele, se spune ca te-ai indragostit!
Iar dragostea, acel sentiment minunat, nu vine niciodata singura la pachet… aduce cu ea emotii, bucurii, implinire, liniste sufleteasca si echilibru!
Ce mai… in aritmetica dragostei, unu plus unul fac totul!

          Iulia si Sorin, doi oameni frumosi, doi oameni indragostiti peste masura, calzi si mereu cu zambetul pe buze, pasesc mai hotarati ca niciodata in fata lui Dumnezeu pentru a depune juramantul sfant, urmand ca de-acum, uniti, sa mearga pe-al vietii drum.

          Se mai spune ca viata se masoara in numarul oamenilor dragi pe care ii ai in jur, iar mirii nostri sunt ataaat de bogati, caci toti le-au fost alaturi! Parintii, rudele, parintii spirituali, prietenii si cunostintele, cu totii au fost martori la fericitul eveniment, cu totii le-au urat “Casa de piatra!” si s-au bucurat alaturi de ei.

          Petrecerea a fost una pe cinste, unde s-a dansat pana dis-de-dimineata cutremurandu-se la propriu si pamantul de-atata buna dispozitie si voie buna! Ce mai.. petrecere in adevaratul sens al cuvantului!

          Iar noi, de ziua nuntii voastre, cea mai frumoasa, plina de zambete si flori, sampanie si urari de bine, emotii deosebite si unice, acel “da” care v-a unit inimile pentru toata viata, va dorim sa fiti fericiti, sa va bucurati de dragostea voastra azi si in fiecare zi ce va urma, iar viata sa va trimita in cale cat mai multe momente fericite; greutatile sa le treceti cu usurinta, sustinandu-va unul pe celalalt. Va dorim ca dragostea voastra, dragii nostri, sa fie vesnica, pura si cinstita! Casa de piatra!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?