Cand sentimentele sunt atat de puternice incat nu se mai pot stapani, cand inima tresare la fiecare atingere si gand suav, cand fluturasii nu-si mai gasesc astamparul in preajma celuilalt si cand simti ca ai gasit persoana alaturi de care sa-ti traiesti tot restul vietii, e clar… e rost de casatorie!
Aceasta mult asteptata zi a venit si pentru protagonistii nostrii, Iulia si Sorin! Si cum un nou inceput este intotdeauna un motiv de sarbatoare, iata-i alaturi de familie, de prieteni si cunostinte, in fata oficiantului starii civile. Cu zambetul pe buze, cu timide emotii isi spun “Da!” unul-altuia si pasesc de-acum pe mai departe, brat la brat, ca sot si sotie!
Si cum juramantul sfant trebuie depus si in fata lui Dumnezeu, am avut onaorea de a le fi alaturi si in ziua nuntii, dar despre aceasta va vom spune mai multe in viitorul apropiat.

          Dragii nostri, cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si sa va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?