Intrebari si raspunsuri

1. De unde sunteti? Exista costuri suplimentare pentru deplasari?

Suntem din Bucuresti, insa ne putem deplasa oriunde in tara sau in strainatate. Pentru evenimentele care se desfasoara in afara Bucurestiului vor exista costuri suplimentare care nu sunt incluse in oferta de pret.

2. Este mai bine sa avem doi fotografi la nunta?

Doi fotografi sunt intotdeauna mai eficienti decat unul singur, de aceea vor fi prezenti doi fotografi pe tot parcursul evenimentului pentru ca fiecare moment al nuntii voastre este foarte important si nu ne permitem sa nu surprindem fiecare detaliu. Numai asa fotografiile vor fi deosebite.

3. Cat stati la nunta noastra?

Activitatea noastra va incepe odata cu pregatirea miresei si a mirelui si va continua pana la taierea tortului.

4. Cat timp trebuie sa alocam sedintei foto din ziua evenimentului?

Pentru noi sedinta foto din ziua nuntii este deosebit de importanta si ne dorim ca si mirii nostri sa perceapa importanta acestui aspect. Timp de aproximativ doua ore vom fotografia in una sau mai multe locatii pe care le vom alege impreuna si care sa fie in armonie cu stilul vostru, cu felul vostru de a fi.

5. Oferiti si filmare?

Noi suntem specializati strict pe fotografie. Deoarece ne dorim pentru clientii nostrii tot ce este mai bun la evenimentul lor, va putem recomanda cativa videografi care noua ne plac.

6. Cate fotografii primim de la nunta noastra?

In meseria de fotograf mizam intotdeauna pe calitate si nu cantitate. Acest lucru nu presupune insa ca facem economie la numarul de cadre pe care le realizam la nunta voastra,  in permanenta ne asiguram ca avem la dispozitie mai mult spatiu de stocare decat este necesar. Suntem foarte rigurosi insa in ceea ce priveste selectarea fotografiilor care vor fi prelucrate astfel incat voi sa le primiti pe cele mai reusite. Pentru un eveniment complet (cununie civila si religioasa, petrecere nunta) va puteti astepta sa primiti cel putin 900 de fotografii prelucrate.

7. Fotografiile sunt prelucrate?

Toate fotografiile de la evenimentul vostru vor fi atent editate la nivel de luminozitate, contrast, culoare. In plus, vom alege cele mai frumoase/deosebite ~100 fotografii cu voi si care descriu evenimentul si le vom prelucra artistic si elegant, pana la cel mai mic detaliu. 

8. In cat timp primim fotografiile?

Termenul de predare al fotografiilor este intre 30 si 60 de zile de la eveniment.

9. Cum alegem fotografiile din album?

Intial vom face o macheta a albumului foto in stilul nostru caracteristic, pe care o veti primi in format digital pentru a o analiza si a ne transmite eventualele schimbari. Abia dupa ce vom primi OK-ul vostru vom trimite albumul foto la printat. 

10. Care este oferta de pret?

Exista mai multe pachete din care puteti alege pe cel care vi se potriveste. Va putem trimite pe mail oferta de pret in functie de evenimentul vostru. 

11. Cum putem rezerva data nuntii?

Pentru a putea rezerva data unui eveniment, este necesara completarea unui contract si achitarea unui avans, moment in care ziua evenimentului vostru va fi rezervata.

12. Cum platim?

Dupa ce se achita avansul la semnarea contractului, restul sumei se va plati in doua transe: prima dupa incheierea evenimentului iar a doua in momentul predarii fotografiilor.

13. Ne plac fotografiile realizate de voi si vrem sa discutam mai multe. cum facem ?

Ne puteti contacta folosind formularul de la pagina de contact, iar noi va vom trimite mai multe informatii. Daca totul este ok si din partea voastra ne intalnim pentru a ne cunoaste si a vedea daca suntem potriviti pentru a lucra impreuna.

Sfatul nostru: Investiti in cele mai frumoase amintiri din viata voastra!

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?