Simona si Razvan sunt acel cuplu pe care iti doresti sa il ai mereu in fata camerei foto, genul de oameni datorita carora imi place sa imi fac meseria de fotograf de nunta. In ziua cununiei civile au fost cei mai relaxati miri pe care i-am avut de multa vreme, iar Simona cea mai zambitoare si fotogenica mireasa, dornica sa se bucure cat mai mult de ziua ei speciala.

Cununia civila avut loc in Chiajna intr-un cadru restrans, alaturi de ei fiind familia si cativa prieteni apropiati. Dupa eveniment, am mers impreuna cu invitatii in Parcul Drumul Taberei, din sectorul 6, pentu sedinta foto. Inca din primele minute petrecute impreuna ne-am dat seama de chimia dintre noi si ca o sa fie o sedinta foto cu totul speciala. In plus vremea a tinut cu noi, am avut norocul de un soare bland de toamna si am putut sa ma joc frumos cu lumina naturala. Va invit sa descoperiti mai jos fotografiile de nunta.

Dupa sedinta foto din parc a urmat petrecerea de la restaurantul Potcoava din Regie unde s-a dansat pe cinste si invitatii s-au delectat cu mancare buna si un tort deosebit decorat cu petale de trandafiri .

Dragilor, vă urez Casa de piatra si multa fericire!

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?