Nu credem ca exista un moment mai incarcat de emotie, de bucurie, decat acela cand doi oameni devin parinti. Cata dragoste si implinire sufleteasca li se citeste pe chip atunci cand isi imbratiseaza copilasul, si cu cata grija si atentie ii vegheaza orice miscare micutului ce a aparut in viata lor sa-i intregeasca ca familie.
Ce mai, sentimente divine ce le contopesc fiinta!

          Elena si Marius au trait acele momente unice in care micuta lor Eva-Ioana a venit pe lume, iar acum sunt gata-gata pregatiti pentru botez.
Imediat de cum am ajuns si am intrat in incapere micuta Eva ne-a zambit, de parca ar fi simtit ca suntem acolo sa-i imortalizam fiecare zambet, fiecare moment unic, ce avea sa-l traiasca in acea zi. Asta e fara indoiala un semn bun, nu? Ei bine, asa a fost, caci bine dispusa a fost intreaga zi, iar asta plus o pereche de parinti relaxati este o reteta de succes.
La petrecere adunati cu mic cu mare, cu totii s-au bucurat, au petrecut si i-au urat Evei o viata lina, cu mii de realizari, multa sanatate si noroc.

          Iar noi, ne declaram tare mandri ca am avut onoarea sa fotografiem un bebelus atat de adorabil, de cuminte si sociabil cu aparatul de fotografiat, si ii dorim din toata inima ca in viata sa, sa intalneasca numai brate deschise, maini care sa o conduca pe drumul cel drept, oameni care sa o iubeasca si sa fie buni cu ea, multe realizari si bucurii alaturi de minunatii ei parinti!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?