Erika-Maria ne-a invitat sa luam parte la o zi foarte importanta pentru ea, iar noi cum am fi putut s-o refuzam?!
Cu emotii, calzi si bucurosi de oaspeti, asa ne-au intampinat dis-de-dimineata la ei acasa Mihaela si Rares, urmand sa le fim alaturi in una din cele mai fericite zile din viata lor – botezul micutei Erika.

          O zi pentru care mami si tati s-au pregatit pe-ndelete ca totul sa fie exact asa cum si-au dorit, ca totul sa fie ca la carte. Au presarat multa dragoste parinteasca, atentie la detalii, zambete, emotii, suflet, toate laolalta si va spunem noi sigur – Chiar le-a iesit!

          Iar noi ne declaram foarte incantati cand personajul principal al evenimentului, pe care urmeaza sa-l fotografiem, seamana cu Erika; si spunem acest lucru pentru ca micuta noastra a fost foarte vesela, sociabila, cumintica si prietena la catarama cu aparatul de fotografiat; chiar ne-am fi dorit mai mult timp pentru sedinta foto de acasa – dar cine stie, poate vom mai avea ocazia sa ne intalnim!

          La petrecere a fost cum nu se putea mai bine, toata lumea vesela, incantata de toate detaliile puse la punct pentru micuta Erika-Maria de parintii si nasii ei.

          Ce mai! O familie frumoasa, oameni calzi si deschisi, cu un copil superb, un eveniment la care ne-am simtit de-ai casei, asa ca va multumim Mihaela&Rares si va dorim o viata lina, cu mii de realizari, liniste sufleteasca si iubire din plin!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?