Cu un “Da” spus din toata inima parca incep toate, asa-i?

          Un “Da” hotarat in fata starii civile si-au spus si Dana cu Laurentiu, un “Da” cu credinta, emotie si incarcare sufleteasca au spus si in fata Domnului, din nou au spus “Da” in fata familiei si a prietenilor – simt si cred ca el/ea este sufletul pereche! – un alt “Da” si-au spus unul altuia inca de la inceput, cand acei fluturasi si acele emotii placute nu le dadeau pace, cand timpul parea ireversibil unul langa celalalt si cand nimic nu era mai presus decat dragostea lor.
Si, DA! A venit ziua mult asteptata – ziua nuntii lor!

          Au pregatit totul in detaliu, au fost atenti la toate amanuntele, si-au dorit ca totul sa iasa perfect si, credeti-ne pe cuvant, chiar le-a iesit! Toti prietenii, cunostintele si familia le-au fost alaturi, s-au bucurat si au petrecut pana dimineata in cinstea lor! A fost o petrecere pe cinste, cu oameni veseli, muzica buna si distractie cat cuprinde!Cu totii le-au urat tinerilor casatoriti “Casa de piatra!”, intelegere si bucurii!

          Si noi, dragii nostri va dorim ca intotdeuna sa fiti la fel de apropiati ca in aceasta zi, sa fiti fericiti, sa va bucurati de dragostea voastra azi si in fiecare zi ce va urma; viata sa va trimita in cale cat mai multe momente fericite, iar viitorul sa fie mai frumos decat ati visat vreodata!

 

Pin It on Pinterest