Suntem convinsi ca va par cunoscuti de undeva! Da ei sunt, Codruta si Stefan, cei ce in urma cu mai putin de 6 luni isi uneau destinele in fata lui Dumnezeu.

          Ei acum, sa nu aveti impresia cum ca ne-ar fi luat jumatate de an sa postam niste fotigrafii cu ei! De unde’… In urma cu putina vreme i-am scos la o sedinta foto asa ca dupa nunta, dar nu, nu am vrut niciun Trash The Dress, nici macar tinuta de mici, ci o sesiune foto relaxanta si comoda. Am ales ca si locatie Palatul Mogosoaia, un loc cu o gradina linistita, oarecum pustie tinand cont ca sedinta a avut loc intr-o toamna tarzie, dar suntem siguri ca o sa va incante privirile si o sa va incalzeasca sufletele; iubim toamna, lumina care vine odata cu ea, culorile acelea vii si puternice.

          Ne-am bucurat sa lucram cu doi oameni frumosi, veseli si cu pofta de fotografii! E clar noi ne declaram pe deplin multumiti. Sa vedem daca si ei au aceeasi parere!

          Apropo, mult succes in a va dezlipi de ecranul calculatorului pentru ca imaginile sunt absolut delicioase, savurose si pline de viata!! Va pupam.

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?