Dupa cum bine ii sta omului implinit, iata ca a venit si vremea Codrutei cu Stefan sa faca pasul cel mare, sa spuna un DA hotarat si in fata starii civile, desi in inimile lor si-au spus mai demult da! Nerabdatori, pasind incarcati cu emotii in Biserica Sf. Spiridon cel Nou din capitala, au depus juramantul inaintea Domnului urmand ca de-aici inainte, sa porneasca impreuna pe un nou drum, alaturi unul celuilalt si la bine si la rau.

          Locatia pentru sedinta foto a fost una frumoasa, cu multa verdeata in care mirii s-au putut destinde, au lasat emotiile deoparte, putand astfel sa-si creioneze frumoasa poveste in cateva cadre, care le vor amintii peste vreme de frumosul eveniment. Cu asa miri relaxati si fericiti, nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul si cum petrecerea se astepta una a fi cu cantec si voie buna, ne-am indreptat cu pasi repezi catre restaurant.

          Nu cred ca mai e nevoie sa va descriem bucuria si atmosfera de sarbatoare care a fost la restaurant. Oamenii s-au bucurat si s-au distrat din plin, ringul de dans dovedindu-se astfel a fi unul de neincaput. Sa va spunem cateva si despre furatul miresei?! Da? Bine hai, furaciosii au stiut sa-si negocieze bine “furatul” astfel ca Stefan a fost nevoit sa treaca prin mai multe provocari pana sa-si vada miresica inapoi. A trebuit sa compuna o poezioara, sa danseze “fistichiu” cu nasa, si multe-multe altele. A trecut cu brio de toate!

          Noua ne-a facut o deosebita placere sa va putem fi alaturi in aceasta zi atat de importanta. Va dorim ca mariajul vostru sa fie presarat numai cu fericire, multe impliniri sufletesti si, de ce nu, si materiale. Fie ca dragostea vostra sa ramana eterna, iar cand viata vostra ca sot si sotie o sa va ofere si zile mai innorate sa va aduceti aminte sa fiti la fel de sensibili ca si acum, grabindu-va sa alungati orice intristare din sufletul celuilalt. Cu siguranta o sa avem prilejul sa va facem urarea de “multi ani fericiti” la nunta de argint si de ce nu la cea de aur!

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?