Se spune ca lucrurile bune si frumoase vin la cei ce stiu sa astepte, iar timpul ajutat de cineva de acolo de sus, stie exact cand este momentul sa-ti scoata in cale sufletul pereche. Un suflet langa care sa te simti implinit, in siguranta si langa care sa atingi iubirea nemarginita!

          Timpul asteptarii pentru Alexandra si Gabi s-a scurs… s-au intalnit, s-au placut, se iubesc si iata-i, tineri casatoriti! Ce poate fi mai frumos decat sa alegi sa-ti unesti destinul cu persoana iubita si sa pornesti alaturi de celalalt prin viata?! Noi zicem ca nimic.

          Aranjati la patru ace, cu emotii, si parca nerabdatori, pasesc in intampinarea invitatilor ce vor lua parte la fericitul eveniment.
Cata bucurie, cata dragoste si implinire se citeste in ochii lor! Atata cat sa-i bucure pe parintii ce le-au calauzit pasii prin viata, pe nasi, care de-acum le-au devenit parinti spirituali indrumatori, pe prieteni si pe apropiati ce le-au fost martori la frumoasa lor poveste si chiar sa le mai ajunga si lor inca pe-atat!

          S-a petrecut, s-au ciocnit cupe de sampanie si toata lumea le-a urat tinerilor casatoriti “Casa de piatra si multe bucurii!”
Si noi va uram o viata frumoasa impreuna, cu zile la fel de fericite si insorite in armonie si dragoste, iar dorintele voastre sa devina realitate!

 

Pin It on Pinterest

× Cu ce te pot ajuta?